back to top

Maшини за затваряне на консерви 99мм и др. Клипс Машина за Суджук, Наденица+ПОДАРЪК 500 Клипса

Maшини за затваряне на консерви 99мм и др. Клипс Машина за Суджук, Наденица+ПОДАРЪК 500 Клипса
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
image_15
Обява №
8455105
Обява от
Цена
1 650 лв.
Местоположение

град Пловдив, област Пловдив
Състояние
Актуализирана преди 4 дни. Валидна още 73 дни.
Допълнителна информация

Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм,
Височини конс. кутии от 33 до 119 мм.
Обороти: 420-2700 об. / ми
Производителност 200-250 кутии на час
Мощност: 600 W... Височина: 600мм... Тегло 20 кг... ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС

В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината
ЗАБЕЛЕЖКА

МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА... ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ... ЕО/EASY OPENING/
Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPEN
Ако не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/

Приложение -
Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо, колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии. Идеален е за малки производствени мощности.
Машината може да работи със следните видове кутии:

52 cdl...52 b52 бирени кутии...52 кутии за напитки
45 кутии Red Bull...63,73,83,99 mm

ЗАБЕЛЕЖКА;
ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА

Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.
Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем да правим домашни консерви

Бързо вътрешно производство

Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите.

Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва въртеливо.

Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.

Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко години.
Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.
Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години, все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват толкова дълго

Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който влияе върху трайността на готовите консерви.

Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден.
Първи ден 3 часа... Втори ден 2 часа... Трети ден 1 час
===
Стерилизираните консерви се получават след обработване в автоклави под налягане при температура над 115 °С (най-често 120- 122 °С).

•Пастьоризираните консерви (полуконсервите) се обработват при температура между 75 и 105 °С (най-често между 80 и 90).

Важно изискване при получаването на консервите е спазването на висока хигиена и цялостният технологичен процес да се извършва в помещение с температура 4-10 °С.

Стерилизирани месни консерви Подготовки на суровините.

Говеждото, свинското, овчето или пилешкото месо се обезкостява и обезжилва, след което в зависимост от вида на консервата се нарязва на порции или се смила.

Ако в консервата ще се влагат субпродукти, те се освобождават от съединителната тъкан. При някои видове консерви месото се подлага на бланширане (непълно сваряване).

Месото във вид на определени порции (според масата) се поставя в предварително добре измити и дезинфекцирани кутии. Прибавят се необходимите подправки, а ако е необходимо растителни суровини или заливка (мазнини, бульон).
...
Напълнените кутии се затварят херметично.

При това особено значение има пълното отстраняване на въздуха в кутиите. Обезвъздушаването на кутиите е известно още като ексхаустиране. Ако, в кутиите е останал въздух, след това при нагряване той се разширява и може да предизвика деформиране на кутиите.
От друга страна, кислородът окислява консервното съдържание. Периодично по време на рабога консервите се изследват за херметичност.

Недобре затворените кутии се отстраняват. След напълване и затваряне на кутиите те се измиват на конвейерна с горещ (70-80 °С) 0,5-1 %-ов содов разтвор, изплакват се с чиста вода и се нареждат в кошове за стерилизация.

Стерилизацията се извършва в автоклави под налягане. Автоклавите биват вертикални или хоризонтални, с периодично или непрекъснато действие.

За да се получи стерилен продукт, трябва да се осигури необходимото време на действие на температурата във всички слоеве на продукта. След приключване на стерилизацяята в автоклавите се пуска студена течаща вода.

Охлаждането продължава, докато температурата на кон­сервите се изравни с температурата на водата.

След приключване на термичната обработка от всяка партида (автоклав) стерилни консерви се залага термостатна проба, като по 10 кутии се оставят при 30 °С за 10 дни или при 37 °С за 7 дни.

Появата на бомбаж при тези кути показва, че стерилизацията не е ефикасна и партидата ще трябва да се стерилизира повторно. Етикетиране. Чистите и без деформации консерви се етикетират.

При някои консерви (пастьоризирани) той съдържа и упътване за начина на съхраняване. Съхраняване на консервите. Стерилизираните консерви се сьхраняват в сухи и хладня помещения до 2 години, а пастьоризираните при температура от 0 до+ 4 °С - до 6 месеца.

Недостатъци на консервите

По консервите се срещат два вида недостатъци - на опаковката и на консервното съдържание.

Недостатъци на опаковката •Деформации - Получават се по вре­ме на самото производство, транспортирането и съхраняването на консервите.

При деформации, когато целостта на кутиите не е нарушена, консервите са нестандартни, но годни за консумация.

•Ръждясване - Среща се главно по външната повърхност на кутиите. Проявява се във вид на точки и по-малки или по-големи петна. Открива се при консерви, съхранявани във влажни помещения, при резки промени в температурите и по кутии, които не са намазани предварително с предпазни средства -вазелин, течен парафин, неутрални мазнини.

•Нарушената херметичност на консервите се проявява с изтичане на съдържание. Такива консерви се откриват лесно както, след стерилизацията, така и в склада. Съдържанието на консерви с установена нарушена херметичност след стерилизацията се поставя в нови кутии и се стерилизира повторно. •Когато херметичността е нарушена по време на съхраняването (в склада), консервите се таксуват като негодни за консумация и се бракуват. •Мрамор пране на вътрешната повърхност на кутиите. Появяване на синкави до тъмносини или почти черни петна по вътрешната повърхност на кутиите, без да е настъпила промяна в гладкостта й. Те са резултат от свързване на отделения от месото при стерилизацията сероводород с калая и желязото на кутиите, при което се образуват сулфиди. Мраморирането не влияе върху вкуса и трайността на консервите и не ги прави негодни за консумация. •К о ро зи и п о вътрешиата повърхност на кутиите. Проявяват се като промяна в цвета (от матов до сиво-черен) на кутиите със засягане (разтваряне) на калаения слой и на част от желязото. Със задълбочаване на процеса повърхността става грапава, корозирана. Преценката зависи от дълбочината на корозиите и от отклоненията на вкуса и миризмата на консервното съдържание.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
LKB-21 OOД
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://www.lkbmachines.bg
https://mailchi.mp/88297d503666/vfb5a9wimf
http://youtu.be/po2yd4Pi4EQ
https://alo.bg/users/bonidex
http://www.alo.bg/users/bonidex
Адрес на подателя
област Пловдив, Пловдив, с.Рогош
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /
Този сайт изпозва бисквитки. Вижте повече