Професионален нож за риба и суши, XINZUO Stainless Steel 9.5 Inch Yanagiba Knife
град Пловдив, област Пловдив
Професионален нож за риба и суши, XINZUO Stainless Steel 9.5 Inch Yanagiba Knife
Нов, с нарушена опаковка.
Оценка от клиенти 4.6 от 5
Поръчай, като се обадиш на посочения телефон или пишеш на съобщение тук.
Висококачествена неръждаема стомана, Изработена от висококачествена кована стомана X7Cr17MoV, след високотемпературна топлинна обработка твърдостта може да достигне 56-60HRC. Металните елементи от хром, молибден и ванадий имат много добри специални свойства и в сравнение с обикновените кухненски ножове от неръждаема стомана имат по-добра устойчивост на корозия, устойчивост на ръжда и голяма издръжливост.
Острие с едно скосяване- Използвайки традиционна технология за мокро ръчно рязане, ъгълът на острието е 15 градуса. Дизайнът на острието с едно скосяване е идеален за нарязване на сашими, като запазва оригиналния умами на съставките. Гърбът на ножа е проектиран с вдлъбната (urasuki) повърхност, която предотвратява залепването на храна по острието и намалява съпротивлението при рязане, което прави разреза по-бърз и по-остър.
Ергономично проектирана дръжка- Ергономичният дизайн на дръжката ще създаде удобен захват и ще осигури най-добрата гъвкавост за лесно рязане на всяка храна. Изработено от абаносово дърво, което не се деформира и напуква лесно и може да пасне безпроблемно в ръката, което прави рязането по-лесно и безопасно.
Магнитна обвивка от брезова дървесина- Ножницата, изработена от естествена брезова дървесина, е естествена и красива, материалът е здрав и издръжлив, а докосването е гладко и удобно. Вътрешният магнитен дизайн може да предотврати изплъзването на кухненския нож, което е безопасно и хигиенично и е удобно за носене.
Марка XINZUO-Кухненският нож XINZUO е идеален избор за професионални готвачи и ентусиасти в готвенето, начинаещи.
Внос от Германия