back to top

Професионален захаромер за грозде тип рефрактометър и предполагаем алкохолен градус

Обява №
8258238
Цена
75 лв.
Местоположение

град Варна, област Варна
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 22 дни.
Допълнителна информация

Професионален рефрактометър за захар и предполагаем алкохолен градус
Професионален рефрактометър за вино - измерване на захари (Brix) и предполагаем алкохолен градус (Vol). Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C.

Този рефрактометър осигурява по-висока точност на измерването и е специално проектиран да работи със захарни течности, като например плодови и зеленчукови сокове, безалкохолни напитки, шара и др.

Рефрактометърът служи да помогне на потребителя да следи моментния процент на концентрация на захар в храни и напитки, както и е особено практичен за хората, занимаващи се с винопроизводство, събиране, преработка и бутилиране на напитки. Лесно можете да проверите за зрялостта на плодовете или да тествате концентрацията на захар в храни и напитки, за да се гарантира качеството на продукта.

Уредът е изработен от качествени материали, които му гарантират голям период на експлоатация.

Характеристики:

Измерване обхват:

Захарност: 0-40% Brix

Предполагаем алкохолен градус: 0-25% Vol

Минимално разделение:

Захарност: 0.2% Brix

Предполагаем алкохолен градус: 0.2% Vol

Точност:

Захарност: ± 0.2% Brix

Предполагаем алкохолен градус: ± 0.2% Vol

Референтна температура: 20 °C

Температурна компенсация (ATC): 10 ~ 30 °С

Съдържание на опаковката:

1 х Рефрактометър за захар с АТС

2 х Пипетки

1 х Метална отвертка за калибриране

1 х Бутилка с дестилирана вода

1 х Описание за работа на български език

1 х Сертификат за калибриране

1 х Пластмасова кутия

1 х Луксозна хартиена кутия

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
HG Tools
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Варна, Варна
Този сайт изпозва бисквитки. Вижте повече