Ръчна алуминиева месомелачка
град София, област София
Как да използвате месомелачката: първо нарежете месото на малки парченца. Пуснете в мелачката и завъртете дръжката едновременно, поставете възможно най-много месо в отвора на месомелачката и тя ще бъде готова. След това приложете малко сила ръчно. (За по-бързо влизане в шахтата и изпращане на ръба на ножа) По този начин можете лесно да смилате месото след употреба: След почистване. Острието и дискът избутват резбата пред вала и я намазват със салатно масло за следваща употреба. Забележка: Преди да използвате мелачката, използвайте почистващия препарат, за да натиснете вътрешността на корпуса във вала, ножа за рязане, ножа за източване и ги измийте веднъж, за да премахнете остатъците от индустриално масло. Измийте с чиста или топла вода и изсушете, за да избегнете окисляване. Вътрешността и външната част на тялото на машината са обработени с кислород и без мирис.
Характеристика:
Състояние: Ново
Обороти: Прибл. 1200/мин.
Тегло: 3 кг
Дължина: 300 мм
Височина: 190 мм
Диаметър на входа: 125 мм
Диаметър на изхода: 115 мм
Материал: Алуминиева сплав, Красив външен вид, лека употреба, гъвкаво разглобяване, подходящ за пълнене на кайма и др.
В комплекта:
Месомелачка;
Решетка 8 мм;
Нож;