Суха смес за домашен сладолед шоколад
Код: 146
Тегло: 250г/ 1 L Мляко
Опаковка: 0,25кг с размери 210х150
Всеки кашон съдържа: 10 х 0,25кг
Срок на годност: 2г. от датата на производство /виж етикета/
Цените включват ДДС и не включват транспортни разходи
Време за доставка: от 1-3 работни дни
Отстъпки при количества:
+1 пакет - 5.49лв
+3 пакета - 5.33лв
+5 пакета - 5.16лв
+10 пакета - 5.00лв
Представяме ви нашето последно ледено изкушение - домашен сладолед шоколад, предлаган от Don Gelato. Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти най-висококачествени и изискани десерти, които да разнообразят техния вкус и да предизвикат невероятни усещания у тях.
Изработеният с грижа и внимание домашен сладолед шоколад се отличава с богат вкус и кадифена текстура, предлагайки ароматни моменти на наслада. Нашата рецепта е съвършен баланс между изисканост и сладост, което придава уникално изживяване при всеки вкус.
Поглезете сетивата си с нашия домашен ванилов сладолед, потопен в изящество и с неповторим вкус. Опитайте и се потопете в магията на изкушителни и неповторими вкусове, които ще ви оставят възхитени.
Домашно приготвяне | Начин без уред за сладолед:
СЪСТАВКИ:
● 1 литър прясно мляко (може да използвате козе или биволско прясно мляко).)
● Суха смес за домашен сладолед шоколад
ИНСТРУКЦИИ:
Стъпка1: Загрейте котлона на средна температура и добавете 1 литър ПРЯСНО МЛЯКО.
Стъпка 2: Сварете млякото, бъркайки енергично, докато заври.
Стъпка 3: Намалете котлона и гответе на слаб огън за 2-3 минути.
Стъпка 4: Постепенно добавете сухата смес за домашен сладолед шоколад, продължавайки да бъркате енергично на котлона.
Стъпка5: Изключете котлона. Нежно превъртете сместа нагоре и надолу 20-30 пъти с черпак.
Стъпка6: След като сместа се охлади, оставете я да се втвърди във фризера за 2-3 часа.
Стъпка 7: Извадете от фризера и разбийте добре с помощта на пасатор за около 2-3 минути.
Стъпка 8: Поставете сладоледа отново във фризера за още 2-3 часа.
Стъпка 9: Повторете този процес три пъти, за да придадете желаната консистенция на домашния ви сладолед, който ще бъде готов за сервиране.
Приготвяне с уред за сладолед:
СЪСТАВКИ:
● 1 литър прясно мляко (може да използвате козе или биволско прясно мляко).)
● Суха смес за домашен сладолед шоколад
ИНСТРУКЦИИ:
Стъпка1: Загрейте котлона на средна температура и добавете 1 литър ПРЯСНО МЛЯКО.
Стъпка 2: Сварете млякото, бъркайки енергично, докато заври.
Стъпка 3: Намалете котлона и гответе на слаб огън за 2-3 минути.
Стъпка 4: Постепенно добавете сухата смес за домашен сладолед шоколад, продължавайки да бъркате енергично на котлона.
Стъпка5: Изключете котлона. Нежно превъртете сместа нагоре и надолу 20-30 пъти с черпак.
Стъпка6: Оставяте сместа се охлади, след което изсипвате готовата течна смес във ваната на машината за сладолед.
Стъпка 7: Стартирайте машината за сладолед в режим „ЗАМРАЗЯВАНЕ“.
Стъпка 8: Изчакайте процеса на „ЗАМРАЗЯВАНЕ“ да приключи (приблизително време - вижте инструкциите на машината за сладолед).