захарен рефрактометър за измерване на захар в грозде
град Варна, област Варна
Захаромер за гроздов сок е измервателен инструмент необходим на всеки производител на домашен алкохол - любител или професионалист.
Той помага за измерване захарността на гроздовото зърно, както и проследяване на целия процес по ферментацията на джибрите.
Този оптичен захаромер пристига фабрично калибриран и притежава АТС система, за да сте сигурни, че показаните стойности са верни при различна температура на околната среда.
Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C.
Описание:
Захаромери за захар измерват плътността на захари в разтвори и дават моментален резултат. Не е нужно да конвертирате показанията от Брикс за специфично тегло, както беше до сега при старите модели. Не е необходимо да се прави температурна корекция към 20°C при температури на околната среда 10-30° C.
Измерете бързо, лесно и точно захарността на вашето грозде или шара и започнете да произвеждате вино като професионалист.
Характеристики:
Алуминиев корпус с гумирано покритие
Регулиране на остротата на картината
Призма със специaлно покритие
Винт за калибриране и метална отвертка
Пластмасова кутия (протектор) за съхранение и лесно транспортиране на уреда
Параметри:
Обхват на измерване: 0 - 32 % захарност (Brix)
Точност: ± 0.2 % Brix
Референтна температура: 20 °C
АТС (Автоматична температурна компенсация): 10 - 30 °C
Съдържание на опаковката:
1 х Рефрактометър за захар с АТС
2 х Пипетки
1 х Метална отвертка за калибриране
1 х Бутилка с дестилирана вода
1 х Описание за работа на български език
1 х Сертификат за калибриране
1 х Пластмасова кутия
1 х Луксозна хартиена кутия