Затварачка на Консерви... КЛИПС МАШИНА + 500 клипса- ПОДАРЪК!!! за Суджук, Наденица.ETИКИРКИ
град Пловдив, област Пловдив
Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм,
Височини конс. кутии от 33 до 119 мм..
Разстояние от основата на шпиндела: 300 мм
Разстояние от масата на шпиндела: 220 мм
Производителност 200-220 кутии на час
Мощност: 600 W... Височина: 600мм... Тегло 20 кг
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС
В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината
ЗАБЕЛЕЖКА
МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ ЕО/EASY OPENING/
Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPEN
Ако не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/
Приложение -
Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо, колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии. Идеален е за малки производствени мощности.
Машината може да работи със следните видове кутии:
52 cdl бирени кутии...52 b52 бирени кутии...52 кутии за напитки
45 кутии Red Bull...63,73,83,99 mm
ЗАБЕЛЕЖКА;
ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА
Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.
Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем да правим домашни консерви
Бързо вътрешно производство
Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите.
Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва въртеливо.
Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.
Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко години.
Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.
Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години, все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват толкова дълго
Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който влияе върху трайността на готовите консерви.
Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден.
Първи ден 3 ч... Втори ден 2 ч... Трети ден 1 час